Other languages with Google Translate

Föräldradialogen

En föreläsningsserie för dig som har barn (0-18 år), arbetar med barn eller på annat sätt är en viktig person i barns liv.

Under fyra kvällar per år erbjuder vi föreläsningar med angelägna ämnen och en stor bredd då det gäller åldrar och innehåll.
Målet är att stötta vuxna, som finns i barnens närhet, i deras roller, så att alla barn skall få bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas till de fantastiska personer de är ämnade att vara.

Föreläsningarna är två timmar långa, de är kostnadsfria och ingen anmälan behövs.

Kvällarna arrangeras av Svenska Kyrkan i Vallentuna församling och Åbybergskyrkans församling.

Nästa möjlighet till föreläsning med Föräldradialogen är måndag den 7/5 kl 19.00 i Mathiasgården.

För mera information, kontakta:
Maywor Åkerman, diakonikonsulent. Tfn: 08-511 862 03.