Föräldradialogen

En föreläsningsserie för dig som har barn (0-18 år), arbetar med barn eller på annat sätt är en viktig person i barns liv.

Några kvällar per år erbjuder vi föreläsningar med angelägna ämnen och en stor bredd då det gäller åldrar och innehåll.
Målet är att stötta vuxna, som finns i barnens närhet, i deras roller, så att alla barn skall få bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas till de fantastiska personer de är ämnade att vara.

Kvällarna arrangeras av Svenska Kyrkan i Vallentuna församling och Åbybergskyrkans församling.

Måndag 28/9 kl 19-21 i Mathiasgården:
”Verktygslåda för villrådiga föräldrar”
En kväll med tips och råd för vardagliga situationer i ditt föräldraskap. Medverkar gör Veronica Söderman, från kommunens ABC- och Kometutbildning för föräldrar, m fl.
Ingen anmälan - ingen kostnad

För mera information, kontakta:
Maywor Åkerman, diakonikonsulent. Tfn: 08-511 862 03.