Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Föräldradialogen

En föreläsningsserie för dig som har barn (0-18 år), arbetar med barn eller på annat sätt är en viktig person i barns liv.

Några kvällar per år erbjuder vi föreläsningar med angelägna ämnen och en stor bredd då det gäller åldrar och innehåll.
Målet är att stötta vuxna, som finns i barnens närhet, i deras roller, så att alla barn skall få bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas till de fantastiska personer de är ämnade att vara.

Kvällarna arrangeras av Svenska Kyrkan i Vallentuna församling och Åbybergskyrkans församling.

För mera information, kontakta:
Maywor Åkerman, diakonikonsulent. Tfn: 08-511 862 03.