Other languages with Google Translate

Böneveckan för kristen enhet 18-25 januari

Böneveckan är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 75 länder. Den infaller varje år 18-25 januari.

Sveriges kristna råd och Svenska bibelsällskapet översätter och bearbetar det internationella grundmaterialet som inför 2018 har utarbetats av en ekumenisk grupp i Karibien.

Söndag 21/1 kl 11.00 firas Bibelns dag i Vallentuna  med en ekumenisk sammanlyst mässa i Vallentuna kyrka. Eva Cronsioe, Simon Renöfält, Sånggruppen, samt medverkan av präster och pastorer från församlingarna i Vallentuna kristna råd.
Kyrkkaffe med föredrag ”De två strömmarna - om nådens väg till oss”. Föreläsare: Per Åkerlund, bokförläggare.

Tema: ”Guds hand leder oss”

Arr: Vallentuna Kristna Råd.

Här kan du se alla samlingar i Vallentuna under Böneveckan.

Välkommen!