ACT Svenska kyrkans insamling till internationell hjälpverksamhet - Fasteaktionen - pågår till den 28 mars.

Välkommen med ditt bidrag.

Tips på hur du kan vara med och bidra till Fasteaktionen:

Att sälja något du inte längre har användning för och låta pengarna gå till Fasteaktionen. Till exempel:

• Möbler, kläder
  • Sticklingar
  • Handarbete
  • Pyssel/målade tavlor
  • Bakverk

Andra initiativ kan handla om att promenera och skänka en viss summa pengar per kilometer. Engagera vänner och bekanta, uppmuntra varandra att ta initiativ. Ta gärna del av den information som finns på församlingens hemsida och Act Svenska kyrkan. Se det som en rolig utmaning att hitta kreativa sätt att bidra och skapa engagemang hos andra. Vi lever under samma himmel och tillsammans kan vi bidra till en bättre tillvaro för fler.

Virka/sticka mormorsrutor för Fasteaktionen!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Tillsammans gör vi ett lapptäcke av mormorsrutor. Lapptäcket säljs sedan till förmån för Fasteaktionen. Vill du vara med? Gör så många mormorsrutor du vill och kan! Det viktiga är att vi gör det tillsammans! Lämna in färdiga rutor till Mathiasgården löpande, men senast 12/3.

Rutan ska vara 10x10 cm sedan väljer du själv hur du vill att rutan ska se ut. Det finns väldigt många gratis mönster och instruktionsfilmer på internet. Sök på mormorsrutor 10x10.

Mera information
Om du vill vara med eller har frågor eller funderingar,
Skicka e-post till Maria Hermansson

Fasteaktionen 2021 - Under samma himmel.

Swisha gärna ditt bidrag via församlingen till: 123 588 55 38. Ange ändamålet: Fasteaktionen.

Tack för din gåva!