Konfirmation

Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vilken är den godaste godissorten? Vad händer när man dör? Kärlek? Vem bryr sig? Kommer kriget till Sverige? Vem kan jag lita på? Vem är Jesus? Finns Gud? Får jag bli kär i både killar och tjejer? Blir jag lycklig om jag blir smal? Vill du åka på läger? Vill du konfirmera dig?

Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka.

Konfirmationen avslutas med en högtidlig konfirmationsgudstjänst.

Vilken grupp passar dig?

Du har tre olika alternativ att välja mellan i pastoratet. I dessa grupper kommer du att få lära dig mer om livet, dig själv och Gud.

Under året får du uppleva olika sorters gudstjänster, möta nya människor och åka på läger. I ledarteamet ingår präst, pedagog samt faddrar och Unga ledare.

Valbo församling

Fotbollskonfirmand  |  I samarbete med Valbo FF
Fotbollskonfirmander träffas huvudsakligen på helger och lov.

Konfirmation: Juni 2021

Veckokonfirmand
Vi träffas på onsdagar kl.16.00-18.00 på Mikaelsgården. Fika finns från
kl. 15.30. Veckogruppen kommer förutom träffar varje vecka under skolterminerna att åka på två helgläger under året.

Start: 16 septemeber

Konfirmation: Maj 2021

Hedesunda församling

Konfirmationsgrupp i Hedesunda
Vi träffas en till två gånger i månaden, oftast på söndagar i samband med gudstjänst.

Start: 13 september

Konfirmation:  Maj 2021

För mer information om konfirmation kontakta:

Eva Jansson

Valbo församling