Sommarfotbollsskola - 2019

I samarbete med Svenska Kyrkan Valbo-Hedesunda pastorat och Arla/Gefleortens erbjuder Valbo FF fotbollsträning och lek under fyra dagar mellan den 17-20 juni på Åbyvallen.

När

17-20 juni
mån-ons kl. 09-14, tors kl. 09-15

var

Åbyvallen

för vem

Tjejer och killar födda 2004-2009

850 kr/spelare
Detta ingår: Adidas - funktions t-shirt, Adidas fotboll, Vattenflaska, Mellanmål och lunch, Avslutningsaktivitet, Roliga och varierande träningspass, ledda av ledare och spelare från våra seniorlag. En överraskningsaktivitet ledd av Svenska Kyrkan.

Behöver ni hjälp med deltagaravgiften?
Valbo-Hedesunda pastorat har en fond, Marianne Hedqvists fond, där församlingsbor kan söka bidrag ur. Kontakta pastorsexpeditionen så kan vi hjälpa dig!

Anmälan

Anmälan görs till Valbo FF:s kansli där ni märker namn, födelseår, kontaktperson med telefonnr, t-shirt storlek och eventuella allergier.
Anmälan bekräftas när avgiften är betald tilll Bankgiro 5350-6978, eller via Swish 123 106 5432.
Märk betalningen med barnets fullständiga namn

Sista anmälningsdag är den 6 juni
Ett detaljerat dag- för dagprogram skickas ut i början på juni.

Läs mer om sommarfotbollsskolan på Valbo FF:s hemsida