Musik i sommarkväll

I sommar kommer det att finnas 6 tillfällen att avnjuta musik i sommarkväll i pastoratet.

Lördag 10 juli

Jazzmusik i sommarkväll med Trinity - kl. 18.00 Valbo kyrka
Karl Olandersson, Andreas Hellkvist och Jojo Djeridi är alla lysande musiker och solister men tillsammans bildar de en treenighet i ordets rätta bemärkelse, där samspelet, lekfullheten och inlevelsen står i centrum. Jazz som brukar gå hem hos de flesta, ung som gammal, jazzfrälsta som nyfikna.

Karl Olandersson - trumpet
Andreas Hellkvist - hammondorgel
Ali Djeridi - slagverk

Söndag 11 juli

Sommardrömmar - kl. 18.00 Hedesunda kyrka
Matilda Orrling - sång & Stellan Alneberg - piano

lördag 24 juli

Kammarmusik i Sommarkväll - kl. 18.00 Valbo kyrka
Vad händer när man vaknat ”Aprês un rêve”- efter en dröm?
Följ Trio Rubato colla parte på en musikalisk kvällspromenad kantad av fina klassiska pärlor. Längs vägen träffar vi på musik av G. F. Händel, G. Fauré, F. Doppler och J. S. Bach.

Patrik Ahlberg – flöjt
Janos Johansson – cello
NicoleJohansson – piano, orgel

Söndag 25 juli

”När solen färgar juninatten” - kl. 18.00 Hedesunda kyrka
Per-Erik Sundström - sång & Malin Svensson - piano

lördag 7 augusti

”Nordanvind möter Sunnanvind” - kl. 18.00 Valbo kyrka
Bele´n Romano – bandoneon och Carl Michael Bergerheim - piano spelar musik från Norden och Sydamerika i en unik och spännande kombination – från svenska folkkoraler och musik av Evert Taube till Latinamerikanska traditionella musikstycken och nya musikstycken av Carl Michael Bergeheim.

Söndag 8 augusti

Voice of heart: Hopp och längtan - kl. 18.00 Hedesunda kyrka
För femte sommaren i rad besöker gruppen Voice of Heart de Uppländska kyrkorna, i år med programmet ”Hopp och längtan”.
Som alltid blir det ett mycket varierat program, denna gång med sånger av Niklas Strömstedt, Simon & Garfunkel, Toto, medeltida influenser och mycket annat.

Niclas Dahl - piano
Mathilda Lindström - sång