Miniorer & juniorer

För dig som går i 1:an - 7:an.

Mariagården, Forsbacka kyrka

Miniorer åk. 1-4, måndagar kl. 14.30-16.30

Vi träffas inne eller ute och leker, pysslar, pratar, lyssnar, gör en utflykt, sjunger, firar andakt, kanske åker på läger och gör en massa annat kul!

En gång i månaden träffas vi även på Mässa helt enkelt (mässa, mat, lek & gemenskap) söndagarna 25/9, 23/10 och 27/11 i Forsbacka kyrka.

Ledare är Anna-Karin Löfstrand & Sarah Lööv Koskitalo.

Tisdagssnack åk. 5-6, tisdagar kl. 15.00-16.30

Vi ”hänger” och pratar om allt mellan himmel och jord. Ibland kanske vi pysslar, bakar eller gör nåt annat.

En gång i månaden träffas vi även på Mässa helt enkelt (gudstjänst med nattvard) söndagarna 25/9, 23/10 och 27/11 i Forsbacka kyrka.

Ledare är Anna-Karin Löfstrand.

Här kan du anmäla dig till miniorer & juniorer!

Mikaelsgården, Valbo

Miniorer åk. 1-5, tisdagar kl. 14.30-16.30

Vi träffas och leker, pysslar, pratar, lyssnar, gör en utflykt, sjunger, firar andakt, kanske åker på läger och gör en massa annat kul!

Ledare är Sarah Lööv Koskitalo & Eva Jansson.

Juniorer åk. 6-7, onsdagar en gång/månad samt några andra dagar/helgdagar.

Vi träffas efter skolan onsdagarna 7/9, 5/10 och 9/11 innan månadens Välsignat & klart (mässa, mat, lek & gemenskap) och ”hänger”, leker, pysslar m.m. Utöver detta så kommer vi att träffas några helgdagar då vi åker iväg och hittar på nåt spännade & skojigt ihop!

Ledare är Sarah Lööv Koskitalo & Eva Jansson.