Meny

Månadsbladet

Ett blad som innehåller information om den kommande månadens gudstjänster, konserter och andra aktiviteter/evenemang.

Välkommen till månadsbladet

Här finner du pastoratets månadsblad. Den skickas ut runt den sista i månaden och du finner viktig information om kommande gudstjänster, aktiviteter och konserter. 

Anmäl dig till bladet i i formuläret längst ner på sidan!

Du kan även ladda ner den här på sidan, se länk nedan. Filen är i PDF-format, du behöver ha Adobe reader för att kunna öppna den. Den kan hämtas gratis från Adobes hemsida.

Under sommaren, Juni - Augusti, så kommer det att skickas ut ett sommarblad i början på Juni med sommarens alla gudstjänster och konserter. 

Informationsbladet
Du finner Januari- och septembers månadsblad i vårt informationsblad som kommer ut till brevlådorna i Valbo-Hedesunda pastorat i början av varje termin. Om ni inte bor i pastoratet eller vill ha den digitalt så finns den att hämta på hemsidan.

 GDPR

När du anmäler dig till utskicket av månadsbladet godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om dataskyddsförordningen, GDPR, här.

Formulär:

Anmäl din e-postadress

När du fyller i och skickar iväg detta formulär godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från månadsbladet genom att kontakta valbo-hedesunda.pastorat@svenskakyrkan.se.

Filer för nerladdning: