Other languages with Google Translate

Kontakt

Valbo-Hedesunda pastorat Besöksadress: SOFIEDALSVÄGEN 4, 81830 VALBO Postadress: BOX 1046, 81821 VALBO Telefon:+46(26)197319 E-post till Valbo-Hedesunda pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkomusiker - 100%

Vi söker en kyrkomusiker med musikalisk bredd och barn & ungdomsinriktning. Huvudsaklig placering i Forsbacka.

Vi söker en musiker med ansvar för musikverksamheten i och kring Forsbacka kyrka och med uppdrag att tillsammans med övriga anställda, förtroendevalda och frivilliga bygga församling i Valbo-Hedesunda pastorat.

Tjänsten är 100 % och är i första hand placerad i Forsbacka men omfattar även resten av pastoratet. I första hand vill vi att du ägnar dig åt traditionella arbetsuppgifter för en kyrkomusiker inklusive barn- och vuxenkör. Vi vill även att du medverkar i barn-, ungdoms- och konfirmandverksamhet samt i sinnesromässor och pilgrimsgudstjänster. Du behöver därför både en traditionell och mer modern repertoar.

Vi förutsätter att du har en kyrklig förankring och kan samarbeta med pastoratets övriga anställda, både inom kyrkomusik och övriga verksamheter.

Du bör vara organist eller kantor eller ha likvärdig utbildning men vi bryr oss inte om kön, ålder, familjesituation, sexuell läggning eller hårfärg. Du bör ha körkort och kunna tänka dig att bo i eller nära pastoratet.

Forsbacka är en gammal bruksort som ligger mellan Valbo och Sandviken med ca 1800 invånare. Sedan många år firas en välbesökt sinnesromässa varje månad i Forsbacka kyrka och vi har nyligen inlett en satsning på pilgrimsverksamhet.

Ansökan skall senast vara inne 30 april

Skicka din ansökan till