Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Valbo-Hedesunda pastorat Besöksadress: SOFIEDALSVÄGEN 4, 81830 VALBO Postadress: BOX 1046, 81821 VALBO Telefon:+46(26)197319 E-post till Valbo-Hedesunda pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkomusiker - 100%

Vi söker en kyrkomusiker med musikalisk bredd - huvudsaklig placering i Forsbacka.

Vi söker en musiker med ansvar för musikverksamheten i och kring Forsbacka kyrka och med uppdrag att tillsammans med övriga anställda, förtroendevalda och frivilliga bygga församling i Valbo-Hedesunda pastorat.

Tjänsten är 100 % och är i första hand placerad i Forsbacka men omfattar även resten av pastoratet. I första hand vill vi att du ägnar dig åt traditionella arbetsuppgifter för en kyrkomusiker inklusive vuxenkör. Vi vill även att du medverkar i barn-, ungdoms- och konfirmandverksamhet samt i sinnesromässor och pilgrimsgudstjänster. Du behöver därför både en traditionell och mer modern repertoar.

Vi förutsätter att du har en kyrklig förankring och kan samarbeta med pastoratets övriga anställda, både inom kyrkomusik och övriga verksamheter.

Du bör vara organist eller kantor eller ha likvärdig utbildning men vi bryr oss inte om kön, ålder, familjesituation, sexuell läggning eller hårfärg. Du bör ha körkort och kunna tänka dig att bo i eller nära pastoratet.

Forsbacka är en gammal bruksort som ligger mellan Valbo och Sandviken med ca 1800 invånare. Sedan många år firas en välbesökt sinnesromässa varje månad i Forsbacka kyrka och vi har nyligen inlett en satsning på pilgrimsverksamhet.

På grund av semestertider behandlas ansökningar v. 33


Skicka din ansökan till
Valbo-Hedesunda pastorat
Box 1046
818 21 Valbo

eller via E-post

För fler upplysningar

Kyrkoherde Kajsa Berg
Tel: 026-19 72 45 
E-post

Facklig kontakt:                  
Lennart Ericsson, Lärarförbundet
Tel. 
E-post: