Anmälan till Familjeläger

Lugnet, Oslättfors den 16-19 juni 2022

Fyll i namn och personnummer på de som kommer att följa med på familjelägret (ifall det är fler än vad som får plats, fyll på med namn och personnummer i fältet Övrigt)

Är det någon som har allergier? Specialkost? Eller något annat viktigt som vi behöver veta?

Övrigt - här kan ni fylla på med sånt ni eventuellt undrar över eller om ni är flera än fyra personer i anmälan (kom då ihåg att ange personnummer bredvid respektive namn).

Vid anmälan till familjelägret samtycker ni till att era personuppgifter kommer att behandlas och lagras i ett digitalt register, Kyrksam. Dessa uppgifterna kommer sedan att raderas efter att lägret är avslutat. För mer information om behandlingen av personuppgifter och dina rättigheter; svenskakyrkan.se/valbohedesunda/gdpr