Vadstena och Dals församlingar Besöks- och postadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Ung i kyrkan

Välkommen till Vadstena och Dals församlingar. Det spelar ingen roll om du är döpt eller ej, om du har massa erfarenhet av vad kyrka är eller ingen alls, alla får vara med hos oss!

Alla behöver någon plats att vara på som inte innefattar skola, familj eller jobb. Alla behöver ett ställe där man bara kan vara helt utan prestation, krav, ytfixering eller mål. Vi vill vara den platsen där alla kan mötas, där alla kan vara sig själva, där man kan ta av sig sin mask.

Sociala Medier

Gå med i vår Facebook-grupp CASAungdomså håller du som är ungdom eller förälder dig uppdaterad med allt som händer.

casaungdom

MAIL

vadstena.casavadstena@svenskakyrkan.se

casa

CASA ligger i församlingshemmet och är öppet både nu och då. Öppettiderna är helt behovsanpassade. Varje fredag har vi myspysfrukost och morgonbön. Våfflor, mackor och annat gott finns till självkostnadspris och en fredag i månaden ses vi här efter temamässan i Klosterkyrkan. På CASA har vi också olika projekt igång. CASA är ungdomarnas ställe och är ständigt under förvandling. Här kläcks idéer. Här kan du vara med och påverka. Allt går kanske inte att genomföra men vi försöker alltid!

7 skäl att konfirmeras

Du får ...
… tid att tänka på vad som är viktigt i livet.
… ta reda på vad kristen tro är.
… lära känna nya människor.
… åka på läger.
… träffa människor som är äldre än du och som är där för att du är viktig.
… vara med om något som är annorlunda än skolan.
… bli allmänbildad.

Peter Wigren