Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Postadress: BOX 177, 59224 VADSTENA Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar Webbplats

Sopplunch

Svenska kyrkan turas tillsammans med Vätternkyrkan om med att laga och servera god soppa varje tisdag kl. 12.15 i Vätternkyrkan.

Priset är 50 kr och i detta ingår en god hemlagad soppa, smörgås, dryck samt kaffe och kaka. Vintern och vårens soppluncher serveras från och med 24 januari till och med 9 maj. I höst är du välkommen på sopplunch från den 5 september t o m den 5 december.

Syftet är att erbjuda ett bra lunchalternativ som ett led i att synliggöra våra kyrkor, sänka trösklar samt att skapa mötesplatser för människor där de kan dela en god måltid under trevlig samvaro i en avkopplande miljö. Vid tillredningen försöker vi i möjligaste mån använda ekologiska råvaror.

Har du lust att hjälpa till att laga soppa är du välkommen att kontakta Maria Sundelius.

Maria Sundelius

Församlingsvärdinna, Ansvarig för barnverksamheten