Sopplunch

Sopplunch i Vätternkyrkan serveras den 3 september - 3 december.

Svenska kyrkan turas tillsammans med Vätternkyrkan om med att laga och servera god soppa varje tisdag kl. 12.15 i Vätternkyrkan.

Priset är 50 kr och i detta ingår en god hemlagad soppa, smörgås, dryck samt kaffe och kaka. Vårens soppluncher serveras den 3 september - 3 december.

Syftet är att erbjuda ett bra lunchalternativ som ett led i att synliggöra våra kyrkor, sänka trösklar samt att skapa mötesplatser för människor där de kan dela en god måltid under trevlig samvaro i en avkopplande miljö. Vid tillredningen försöker vi i möjligaste mån använda ekologiska råvaror.

Har du lust att hjälpa till att laga soppa är du välkommen att kontakta Maria Sundelius.

Maria Sundelius

Församlingsvärdinna, Ansvarig för barnverksamheten