Sissel Kyrkjebø
Foto: Kristin Saastad

Sissel Kyrkjebø - Reflections

Lördag 11 september 2021 klockan 20.00 i Vadstena klosterkyrka.

Ändrat konsertdatum

Med anledning av myndigheternas rekommendationer för att begränsa spridningen av Covid-19, har Sissel beslutat att skjuta upp sin turné i april 2020 i Norge, Sverige och Danmark till september 2021.

Nytt konsertdatum för konserten i Vadstena klosterkyrka blir lördag 11 september 2021 klockan 20.00.

Håll i din biljett – den gäller även för det nya datumet.

Vi beklagar självfallet detta men ser fram emot en fin konsertupplevelse 2021.

”Reflections turne - UTSATT
Med bakgrunn i myndighetenes sterke anbefalinger for å begrense spredning av Covid-19 viruset har Sissel besluttet å utsette sin Reflections turne i mars i Norge, Sverige og Danmark til september 2021.

Ta kontakt med utsalgsstedet der billettene er kjøpt for å bruke billetter på det nye konserttidspunktet eller for å få refundert billettpengene,

Vi beklager dette, men gleder oss til fine konsertopplevelser høsten 2021.

-Team Sissel”

Sissel Kyrkjebø ger sig ut på turné med sitt musikprojekt ”Reflections”.

Biljetter: Ticketmaster, 0771-707070
Pris: 300-595 kr + serviceavgift
Konsertstart: 20.00. Insläpp: 19.30
Konsertens längd är 90 minuter.

Konserten presenteras av Early Bird Music och Skyskraper Artist

År 2019 fyllde Sissel Kyrkjebø 50 år och den 26 maj gick startskottet för hennes nya projekt ”Reflections”, att ge ut 50 sånger, en varje vecka. Våren 2020 tar hon med sig de nya sångerna ut på turné för första gången.

Kombinationen av Sissels unika röst och hennes förmåga att kommunicera med publiken har gjort henne till en mycket eftertraktad artist i en stor del av världen. Hennes scenutstrålning gör att det känns som om hon sjunger direkt till dig, och bara till dig.

Det pågående musikaliska projektet ”Reflections” är nya inspelningar av tidlösa låtar som sträcker sig från 1920-talet och fram till idag. Till var och en av de 50 låtarna släpper hon också en musikvideo och en intervjuvideo som fansen kan se via hennes hemsida sisselmusic.com och på sociala medier.

”Etter å ha jobbet i studio med 50 sanger og laget 50 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun nøye utvalget konsertsteder i Norge, Sverige og Danmark”, berättar Sissel.

Sedan Sissel släppte sitt första soloalbum som 16-åring har hon gjort stor succé både i hemlandet Norge och utomlands, i Norge kallas hennes röst en nationalskatt. Under sin långa karriär har hon samarbetat med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Sissels röst är också starkt förknippad med storfilmer som Titanic och Sagan om ringen.

På konserten har hon med sig tre musiker på klaviatur, bas och gitarr.