Vadstena och Dals församlingar Besöks- och postadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Stiko Per Larsson

På årets vandringsturné till förmån för Barncancerfonden gör Stiko Per Larsson en spelning i Vadstena klosterkyrka torsdagen den 24 maj klockan 19.00.

Vandringturnén 2018 äger rum den 15 maj-16 juni med en spelning varje kväll till förmån för Barncancerfonden. Alltid fri entré, men möjlighet finns att lämna bidrag till Barncancerfonden. Se hela turnéplanen på www.vandringsturnen.se

Torsdag 24 maj 19.00
VADSTENA KLOSTERKYRKA

Stiko Per Larsson har under flera år givit sig ut på vandringsturnéer runt om i Sverige. Han går då med sin gitarr på ryggen och spelar för mat och husrum men också på större konsertlokaler i de städer han passerar. För att få en nytändning och större utmaning valde Larsson att under vandringen 2012 samla in pengar till förmån för SOS Barnbyar och specifikt till utsatta barn och familjer i Brovary i Ukraina . Turnéerna fram till 2016 genererade över 1 000 000 kronor innan han till turnén 2017 bytte insamlingsmål till förmån för Barncancerfonden. Sommaren 2017 samlade han in 417 371 kronor till Barncancerfonden.

YouTube: www.youtube.com/user/stikoofficiell

Hemsida: www.stikoperlarsson.com