Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Love Songs

Sonja Aldén och Andreas Weise sjunger tillsammans med Vadstena gospelkör och Dalskören i Klosterkyrkan fredag 27 april klockan 19.00.

Love Songs

Hon har kallats ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad” och han är känd som ”Sveriges svar på Michael Bublé”. Vi talar givetvis om balladdrottningen Sonja Aldén och Andreas Weise, killen med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken.

Dessa båda folkkära artister kommer framföra de allra största svenska och internationella kärlekssångerna, tillsammans med två skickliga multiinstrumentalister samt Vadstena gospelkör och Dalskören.

Vadstena klosterkyrka fredagen den 27 april klockan 19.00
Biljetterna är onumrerade, insläpp från klockan 18.00.

biljetter

Showtic.se