Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Konserter

The Crucifixion av John Stainer, Jesus Christ Superstar, kammarmusik eller Gatans kör? Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang och bidrar till ett levande kulturliv.

konsertkollekt

Vi har fri entré till samtliga konserter (utom i undantagsfall) men för att konsertverksamheten ska kunna fortsätta ha den omfattning och kvalitet som den har idag, är vi beroende av att konsertbesökarna ger en generös gåva. För att konsertverksamheten i Vadstena och Dals församlingar ska kunna fortsätta ha den omfattning och kvalitet som den har idag, är vi beroende av att konsertbesökarna ger en gåva. Du är välkommen oavsett om du ger mycket, lite eller inget alls, men vi är tacksamma för omkring 90 kr som kollekt till musikverksamheten på något av följande sätt:

Kontant till värdarna vid utgången.

Med kort i Klosterkyrkans e-kassa.

Med Swish till musikverksamheten 123 593 55 72.

Körkonsert

Östgöta kammarkör, musiker, Christina Hörnell dirigent