Vinterläger

Förmodligen V 6 tors-sönd

Obs!! Fullt! Om du vill kan du anmäla dig ändå - och hamna på reservlista ifall någon hoppar av! Här gör du din anmälan till vinterlägret 2019! Längre ner på sidan hittar du mer info.

VINTERLÄGER 2019
CASA UNG-För dig som är konfirmerad
Utbildning, skidåkning, gemenskap...

Februari
Vi far till fjälls för några dagars gemenskap. Tillsammans lagar vi mat och hjälps åt med det som behövs göras. Det mesta ingår. Buss, boende, liftkort i 3 dagar, halvpension (frukost och middag på kvällen). Du står själv för mat på vägen dit och hem (typ Donken) och för lunchen under dagarna i backen om du vill äta där, annars brukar det finnas lite i storstugan att spisa även på lunchen. I närheten finns  också finfina längdåkningsspår och ett mysigt café.

Om du inte åker skidor är du välkommen att följa med ändå eller kanske testa i Peters skidskola!

Lägret är helt frivilligt. Det finns plats för ca 30 personer på lägret. Innan du anmäler dig, så måste du ansöka om ledighet från skolan. Du behöver ta ledigt på fredagen. Eftersom det är platsbegränsatt är det viktigt att du fått beviljad ledighet innan anmälan.

Anmälan och betalning

Vad gäller prissättningen så tänker vi att beroende på var man är i livet så ser de ekonomiska förutsättningarna olika ut. Du väljer själv hur mycket du vill betala i intervallet. Vi tänker att alla ska ha möjlighet att åka med och om du behöver åka med utan kostnad kontakta Peter.  Detta vinterläger är redan kraftigt rabatterad av kyrkan.

• Pris: med liftkort. 1600-2100kr. (ordinarie ca pris 3100 kr)
• Pris: utan liftkort 800-1300 kr kr. (ordinarie ca pris 2100 kr)

Vill du dessutom hyra skidor kostar det: Nybörjare (600 kr), medel (800 kr), avancerad (1000 kr)
• Inbetalning sker när du fått bekräftat att du har fått en plats på bankgiro : 156-2487 märk med "Namn och Vinter". Sista dag för inbetalning är 30 november.

Det går bra (är mycket bra, så slipper vi trafikkaos på torsdag) att lämna skidor och packning redan på onsdag. Casa är öppet 16.00-21.00. Tänk på att inte ta med för mycket grejor. Se anvisningar var du ska lägga skidor och packning på CASA när du kommer dit.

Torsdag
15.44 börjar vi packa bussen. Alltså mycket bra att ha lämnat packning dagen innan!
16.21 går bussen!
Middag (när vi passerar nåt bra ställe, betala själv).
Inkvartering i husen
23.08 kvällsbön
23.56 Tyst i huset!

Fredag-lördag
7.48 Morgonbön
8.02 Frukostansvariga fixar
8.29 Frukost.
Sen skidar vi eller så chillar man i stugan eller tar en promenix
Lunch på egen hand eller i stugan där det finns lite lättare lunch.
17.33 middagsansvariga lagar mat.
Ca 19.02 Middag.
20.04 Utbildningspass
21.57 kvällsbön
22.28 i säng.
23.07 Tyst i huset!

7.16 Morgonbön
7.27 Frukostansvariga.
8.06 Frukost.
Vi lämnar huset denna morgon. Packa och inpackning av sovgrejor och sånt i bussen.
Ca 14.31 hemfärd. Tid kan ändras.

Packlista

Packa i trunk eller mjuk väska. Vi är på läger, inte modevisning= Ta med så lite som möjligt!
Skid- eller snowboardsutrustning.
Pjäxor. Utrustningen packas i skidfodral och pjäxbag. Inga lösa grunkor!
Hjälm. Obligatoriskt! Hyr eller låna om du inte har någon.
Underställ.
Skidkläder.
Vantar o mössa.
Strumpor och underkläder.
Myskläder, pyjamas eller liknande till kvällen.
Toa/hygien-grunkor.
Mediciner.
Lakan, påslakan/sovsäck, örngott.
Handduk och badlakan (dusch finns). Badbyxor/bikini (bastu finns).

Regler och förhållningssätt

Alla följer de instruktioner som gäller på bussen.
Rummen är vår privata zon. Endast de som bor på rummet får vara på rummet.
Tystnad råder kl 23.00-6.30 i husen.
Vi visar respekt i skidbackarna och all åkning sker på egen risk.
Absolut nolltolerans gäller för energidryck, tobak, alkohol och droger.

Frågor?

Mejla vadstena.casavadstena@svenskakyrkan.se