Other languages with Google Translate

Kontakt

Västra Vikbolandets församling Besöks- och postadress: Dagsbergsgården, 60591 NORRKÖPING Telefon: +46(11)340264 E-post till Västra Vikbolandets församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Västra Vikbolandets församling

Dagsbergsgården, 605 91 Norrköping Tel. 011-34 02 64, Fax. 011-34 02 68, Bankgiro 5740-1663 E-post: vastra.vikbolandets.forsamling@svenskakyrkan.se Hemsida: www.svenskakyrkan.se/västravikbolandet Församlingsexpeditionen är öppen: måndag 13 – 15, onsdag och fredag 10 – 12

Välkommen till Västra Vikbolandets församling!

Kalender

Vi har ny kalender där du kan läsa om vad som händer dag för dag i vår verksamhet. Använd den röda knappen i högra listen. Eller se kalendern längst ner på sidan. Glöm inte att klicka dig vidare på rubriken för att få mer information.

NYHET! FOTBOLLSKONFA SOMMAREN 2019

Gillar du att spela fotboll? Vi anordnar fotbollskonfa där vi varvar träningar med konfirmationsläsning. Nyfiken? Läs i länken nedan. Hoppas vi ses!

Fotbollskonfa

Informationsmöte i Dagsbergsgården söndag 27/1 kl. 16.00, Välkommen!