Utlandskyrkans app

Genom utlandskyrkans app kan personer med svensktalande identitet, som befinner sig i utomlands, ta del av det som händer i Svenska kyrkan på platsen.

För dig som bor utomlands och vill komma i kontakt med Svenska kyrkan, tas nu en app fram. Genom appen ska församlingsmedlemmar och andra personer med svensktalande identitet, som befinner sig i utomlands, kunna ta del av allt som händer i Svenska kyrkan på platsen.

Först ut att testa appen är Svenska kyrkan i Nederländerna och Svenska kyrkan i London. Appen kommer att utvärderas, för att sedan kunna användas av fler utlandsförsamlingar.

Appens innehåll

I appen finns nyheter och evenemang från den lokala församlingen. Det går också att via appen ge en gåva till församlingen via Paypal. Möjlighet finns också för församlingen att sända gudstjänster, dela blogginlägg, livestreams och podcast via appen.

Ladda ner appen

Appen utlandskyrkan kommer vara tillgänglig för både Iphone och Android. Den laddas ner gratis från Apple eller Google play. För att hitta appen, söker du efter "utlandskyrkan". Här laddar du ner appen till din mobiltelefon:

Google Play

App store

Frågor eller synpunkter?

Har du frågor eller synpunkter om utlandskyrkans app? Det kan vara något du gillar extra mycket, eller något du tycker vi kan förbättra. Kanske har du hittat något som inte fungerar alls? Kontakta Svenska kyrkan i utlandet.