Other languages with Google Translate

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Språkcafé Lenhovda

Onsdagar ojämna veckor, med start 30 januari.
Kl. 13-15.

Vi gör studiebesök och utflykter. Samling vid entrén till
församlingshemmet, om inget annat anges.
Fredagar jämn vecka, med start 8 februari.
Kl. 10-12.

Språkundervisning utifrån teman och aktuella ämnen.
(Undantag 19/4 och 31/5 då det är inställt på grund av helgdagar).

Språkcafé för nyanlända.

Behoven är stora och det är många som behöver hjälp att lära sig svenska, särskilt när myndigheterna och systemet gör att svenskundervisningen inte är tillgänglig för dem som fortfarande väntar på uppehållstillstånd.

Språket är ofta en inkörsport till integration i samhället. Det är där vi försöker hjälpa. Men vi behöver också svensktalande som ställer upp genom att prata svenska med dem. Vi behöver alltid fler frivilliga.

Vill du hjälpa till?

Om du är intresserad att hjälpa till med Språkcaféet ta gärna kontakt med diakon Sandra Gustavsson eller församlingspedagog Eva Lund. Eller bara kom till språkcaféet!

Språkcafé - integrationsarbete