Other languages with Google Translate

Språkcafé Lenhovda

Onsdagar 15.00 - 17.00 i Lenhovda församlingshem

Språkcafé för nyanlända.

Behoven är stora och det är många som behöver hjälp att lära sig svenska, särskilt när myndigheterna och systemet gör att svenskundervisningen inte är tillgänglig för dem som fortfarande väntar på uppehållstillstånd.

Språket är ofta en inkörsport till integration i samhället. Det är där vi försöker hjälpa. Men vi behöver också svensktalande som ställer upp genom att prata svenska med dem. Vi behöver alltid fler frivilliga.

Vill du hjälpa till?

Om du är intresserad att hjälpa till med Språkcaféet ta gärna kontakt med diakon Sandra Gustavsson eller församlingspedagog Eva Lund. Eller bara kom till språkcaféet!

Språkcafé - integrationsarbete