Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Språkcafé Lenhovda

Jämn vecka: Fredagar kl. 10.00-12.00 språkundervisning med Stina.  Ojämn vecka: Onsdagar kl. 13.00-15.00. Utflykter och studiebesök. Samling vid entrén kl. 13.00, så går vi eller åker i bilar gemensamt.  Varmt välkomna.  Sandra Gustavsson Diakon i Lenhovda- Herråkra församling 0474-48088

Språkcafé för nyanlända.

Behoven är stora och det är många som behöver hjälp att lära sig svenska, särskilt när myndigheterna och systemet gör att svenskundervisningen inte är tillgänglig för dem som fortfarande väntar på uppehållstillstånd.

Språket är ofta en inkörsport till integration i samhället. Det är där vi försöker hjälpa. Men vi behöver också svensktalande som ställer upp genom att prata svenska med dem. Vi behöver alltid fler frivilliga.  

Vill du hjälpa till? 

Om du är intresserad att hjälpa till med Språkcaféet ta gärna kontakt med diakon Sandra Gustavsson eller församlingspedagog Eva Lund. Eller bara kom till språkcaféet!

Språkcafé - integrationsarbete