Öppen gemenskap Älghult

Välkommen till Öppen Gemenskap. Eftersom att vi bygger om i Älghults Församlingshem kommer vi under hösten att träffas på olika ställen! Vi träffas i varm gemenskap, äter god hemlagad mat och bjuder på olika program. Varje gång har vi lotteri! Maten kostar 50 kr. Om du behöver specialkost är vi glada om du berättar det innan så att du kan äta gott och problemfritt (0481-63032).

Höstens program

11 Oktober  kl 12.00 i Nylunds skola. Vi äter gott och blir underhållna av Silvertonen.

16 Novemberkl 12.00 i Fröseke folkets hus. Vi äter gott och blir underhållna av Mikael Fredriksson och Magnus Svensson.

Varmt välkomna!