Other languages with Google Translate

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Öppen gemenskap Älghult

Välkommen till Öppen Gemenskap.

Vi träffas i varm gemenskap, äter god hemlagad mat och bjuder på olika program. Varje gång har vi lotteri! Maten kostar 50 kr. Om du behöver specialkost är vi glada om du berättar det innan så att du kan äta gott och problemfritt (0481-63032).

Program hösten 2019

OBS nu onsdagar och söndagar!

Onsdagen den 25 september kl. 12.00. Nils Erik Johansson underhåller

Söndagen den 13 oktober, Tacksägelsedagen. Församlingssöndag. Inleds med mässa i församlingshemmet kl. 16.00. Därefter mat och musikquiz med församlingens körer.

Söndagen den 24 november, Domsöndagen. Församlingssöndag. Inleds med mässa i församlingshemmet kl. 11.00. Därefter mat. Jan visar bilder och berättar.

Varmt välkomna!