Other languages with Google Translate

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Fisken

Tisdagar 17.00-20.00

Låt oss hjälpas åt att integrerar våra vänner som kommer från annat land!

Välkomna församlingsbor i alla åldrar från högstadiet och uppåt. Du behövs, såväl gammal som ung!

I Kyrkans hus är det öppet varje tisdagskväll kl 17.00-20.00.

Vi vill dela med oss av vårt lands kultur och kristna synsätt. Därför har vi valt att kalla verksamheten för Fisken, som är en uråldrig kristen symbol.

På Fisken möts vi över gränserna. Vi kanske vill hjälpa någon med läxan, eller bara prata och lära känna varandra. Vi kanske vill spela sällskapsspel eller bara fika tillsammans, eller både och!

Ansvarig: Sally Svensson.