Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxenverksamhet - för dig mitt i livet

Hjärtligt välkommen till våra samlingsplatser med rik gemenskap i Åseda församling!

Slippa laga mat eller få en god måltidsgemenskap? Njutbart är det i alla fall på alla sätt vid våra soppluncher. Till en billig penning kan du njuta av en fantastiskt god soppa tillagad och serverad av våra underbara sopptjejer.

Vill du dricka en kopp kaffe med hembakat i en härlig gemenskap är du välkommen till vårt måndagscafe. Varje cafe har vi också ett intressant tema.

En gång i månaden ställer vi till med Onsdagsträff. Då bjuder vi in en intressant gäst och underhållare. Vi fikar, pratar, skrattar och köper lotter. Kanske har du tur och vinner något!?!.

På torsdagar mellan 13.30-16.30 är det dags för oss kvinnor att träffas. Vi är många från olika nationaliteter som träffas på Kvinnoträffen, och vi har så roligt. Vi pratar, skrattar, utbyter erfarenheter, stickar, virkar, syr, målar, fikar m.m., m.m. Kom med du också! Har du barn är de också välkomna. Vi har ett särskilt lekrum och någon som har koll.

Måndagskvällar är vikta för Mångkulturell Mötesplats-MM. Mellan 17-20 träffas många nationaliteter i församlingshemmets undervåning. Det som händer där är mångskiftande: Biljard, schack, coronne, pingis, tillgång till datorer, samtal, fika och mycket annat.

Du hittar alla aktuella tider på sidan under diakoni. 

Välkommen till det som lockar och passar just dig! Hälsar diakon Rose-Marie och alla våra fantastiska frivilliga medarbetare.