Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Uppsala stift Besöksadress: Dragarbrunnsgatan 71, 75320 Uppsala Postadress: Box 1314, 75143 Uppsala Telefon:+46(18)680700 E-post till Uppsala stift

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stiftsgården i Undersvik!

Stiftsgården ligger mycket vackert belägen vid Ljusnans strand, nära Järvsö. Gården har 130 bäddar i 50 rum. Din roll blir att för stiftsgården utveckla verksamheten med fokus på att söka upp och nå individer, grupper och organisationer båda inom och utanför Svenska kyrkan. Grupper som vill anordna läger eller konferenser och dylikt på stiftsgården.

Om tjänsten

Verksamheten har i dagsläget har fokus på att ta tillvara och stärka ekologisk, ekonomisk, existentiell och social hållbarhet i många former. Tillsammans med stiftsgårdens föreståndare och övrig personal svarar du för utveckling av samverkan med församlingar och pastorat, stift och övriga aktörer så att gårdens potential kommer fler till del. I uppdraget ingår att vidareutveckla det ideella engagemanget samt att tillsammans med gårdens medarbetare bidra till utveckling av aktiviteter som förenklar och bidrar till gästernas trivsel.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning på minst kandidatnivå inom exempelvis kommunikation, ekonomi eller marknadsföring. Du har erfarenhet av arbete från hotell och konferens samt erfarenhet av nätverksbyggande, kommunikation och marknadsföring. Meriterande är om du har erfarenhet inom Svenska kyrkan eller annan idéburen verksamhet.

Som person är du relationsorienterad, öppen, kreativ, initiativtagande och du uppnår resultat. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan inspirera samt omsätta kreativa idéer till handling. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har god kommunikativ förmåga.

Stiftsgården i Undersvik ägs och drivs av Svenska kyrkan i Uppsala stift. Det innebär att Du i Din roll är företrädare för Svenska kyrkan. Du är medlem i svenska kyrkan och väl förtrogen med viktiga värderingar som till exempel att alla människor har lika värde och har rätt att hanteras med samma värdighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete i en stimulerande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter och goda kollegor, goda möjligheter till kompetensutveckling samt flexibilitet för att kunna förena arbetsliv och privatliv. Vi hoppas du vill vara med och bidra till stiftets övergripande vision om att skapa en hållbar gemenskap där tro och liv kan växa.

Ansökan

Ansök genom att skicka personligt brev och CV till rekrytering.uppsalastift@svenskakyrkan.se senast 31 mars 2019.

MÄRK din ansökan ’’verksamhetsutvecklare stiftsgården Undersvik’’.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och blir du aktuell för intervju kan du bli kontaktad före sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingrid Olofsson, Stiftgårdschef, Stiftsgården i Undersvik, 027863 65 63 (fr o m 18 mars) eller Solveig Ininbergs, Stiftsdirektor 018 680700.

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anna Reuterswärd, HR Konsult Svenska kyrkan, nås via växeln 018-68 07 00.

Om Uppsala stift

Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, samt förvaltande uppgifter. Övergripande vision för Uppsala stift uttrycks i orden ’’Hållbar gemenskap där tro och liv kan växa’’. Alla medarbetare har en viktig roll att stödja vårt uppdrag och visionsarbete. Stiftet omfattar 52 församlingar och pastorat med flera tusen anställda, förtroendevalda och många ideellt engagerade. Uppsala stift sträcker sig från Kungsängen i söder till Gnarp i norr och har sitt kansli i Uppsala.

Läs mer på https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift