Om stiftsgården

Stiftsgården i Undersvik ägs och drivs av Svenska kyrkan i Uppsala stift. Här finns plats för upp till 140 gäster och vi erbjuder full service med kost, logi och funktionella konferenslokaler i olika storlekar.

Vi som jobbar här har fullt fokus på att våra besökare ska trivas och brukar kunna ordna det mesta. Det är bara att fråga!

En rofylld plats vid Ljusnans strand med plats för små och stora möten

Aktiviteter
Gården erbjuder olika aktiviteter, både inomhus och utomhus. Allt från pyssel till paddling - antingen på egen hand eller med handledare.

Alldeles i närheten finns fina naturleder, Frälsarkransparken och så har vi Ljusnan som inbjuder till bad och båtturer.

Det vi inte kan ordna själva på gården kan vi ofta tipsa om eller arrangera tillsammans med andra aktörer i närområdet.

Välkommen till

I vacker och rogivande natur vid Ljusnans strand ligger vår mötesanläggning. Gästvänlighet är gårdens själ.

Kontakt & bokningsförfrågan

Stiftsgården
Undersvik 8992
821 67 VALLSTA