Sportlov 2019

Snart är det dags för SPORTLOV 2019, och möjlighet till familjeläger igen. Denna gång genom Gamla Uppsala församling i samarbete med Uppsala stift.

Vi startar söndagen den 17 februari med incheckning från kl. 16 & middag kl. 17. Vi avslutar lägret efter morgonbönen, fredag 22 februari.

Vi ser fram emot gnistrande snö, strålande sol och varm gemenskap i andakter, samlingar och i spår eller backe. Sportlovsläger är en mångårig tradition på stiftsgården i Undersvik dit alla hälsas varmt välkomna!

På gården har vi morgon- och aftonbön, sagostund och lek för de mindre barnen. I skidbacken ordnar ledarna med gemensam åkning och en stunds barnpassning. På onsdagskvällen firar vi familjemässa i Kyrkan, torsdagen tillbringar vi tillsammans i Harsa med gemensamma aktiviteter och sista kvällen kan alla som vill bidra med något till ”Gästernas afton”!

Priset för lägret är:

Vuxen: 4000 kr

Barn 9-17 år: 300 kr/dygn

Barn 0-8 år: 35 kr/år och dygn

I priset ingår boende, frukost, enkel matsäck till lunch, middag samt kvällsfika. Även det planerade programmet med aktiviteter för barn och vuxna ingår.

Vill ni hyra lakan och handdukar, så görs det till en kostnad av 100kr/uppsättning.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 42 dagar före beställt datum: 75% av ök pris. senare än 7 dagar före beställt datum: 100% av ök pris.

Transport

Om ni kommer med tåg eller buss vill vi att ni anmäler det till stiftsgården, tel. 0278/636560 eller maila: stiftsgarden.undersvik@svenskakyrkan.se

För er som inte har egen bil samordnar vi skjuts till spår & backe till en kostnad av 50Kr/person och dag.

Sista anmälningsdag: 20 december

Anmäl dig här!