Visitation i Gottsunda

Den 21-22 och 25 november visiterade kontraktsprost Susanne Willén Nordgren Gottsunda församling. Här kan du läsa visitationstalet och se bilder från visitationen.

Bild: Mats Lagergren

Ni har haft en dramatisk höst här i Gottsunda – skolan har brunnit, kyrkan har drabbats av översvämning och mögelangrepp.

Dessutom har mycket förändrats under senare år i arbetslaget här, flera har nyligen börjat arbeta i församlingen och ännu finns några vakanser. Trots allt detta har ni välkomnat oss de här dagarna. Min förhoppning är att det också har varit värdefullt för er att få ta er tid att reflektera över allt som har hänt den senaste tiden.

Läs hela talet och se bilderna från visitationen.