Vem ska få årets miljöpris?

Uppsala stift delar varje år ut ett miljöpris till en person, grupp, förening eller församling som arbetar för hållbar utveckling.

Uppsala stift delar årligen ut ett miljöpris till en person, grupp, förening eller församling som arbetar för hållbar utveckling. Prissumman som delas ut är 20 000 kr.

NOMINERA EN KANDIDAT
Du kan som enskild person, församling, förening eller annan organisation nominera en kandidat som är bosatt, verksam eller har nära anknytning till Uppsala stift.

Nominera din kandidat senast den 15 oktober 2018 genom att skicka ett mejl till Mats Lagergren.

Mats Lagergren

Uppsala stift