Vägval LEDARSKAP

Vägval LEDARSKAP är en ledarutbildning i tre steg som erbjuds på Stiftsgården i Undersvik och som vill ge unga ledare grundläggande verktyg för sitt ledarskap.

Bild: Jonatan Klefbom

Vägval LEDARSKAP består av tre kurstillfällen, ett tillfälle på hösten 2018 och två tillfällen under vårterminen 2019. Första tillfället är obligatoriskt för att kunna genomföra utbildningen.

Vägval LEDARSKAP vill ge unga ledare grundläggande verktyg för ledarskap. Utbildningen kan ses som en grundläggande ledarutbildning eller som ett komplement till en enklare ledarutbildning som skett på hemmaplan.

Ungdomarna deltar i utbildningen utan medföljande församlingsanställda.

Åldersgränsen för Vägval LEDARSKAP är ungdomar som går första året på gymnasiet och uppåt och som står i eller inför tydliga ledaruppgifter i konfirmandarbete eller i annan verksamhet. Det finns ett begränsat antal platser.

Mer information och hur du anmäler dig finns på Uppsala stifts intranät.