Visitationtalet för Gästrikekustens pastorat

Gästrikekustens pastorat visiterades av biskop Ragnar 7-8 och 11 november. I Hille kyrka höll biskopen sitt sista visitationstal.

Hille kyrka

”Det har känts fint att få göra min sista visitation som biskop här. Senast jag besökte er var Hille 2006 och Hamrånge 2008. Det har varit glädjande att se hur ni klarat av att bilda ett gemensamt pastorat för de båda församlingarna. Och nu visar det sig att det finns områden i församlingsverksamheten där det är en fördel att samverka, till exempel som idag sjunga många tillsammans i en kör.”

Så inleder biskop Ragnar sitt sista visitationstal i Hille kyrka den 11 november 2018. Här kan du läsa hela talet.