På kammarn med biskop Karin

Veckans avsnitt "Lysa frid" handlar om begravningsgudstjänsten och att tända ljus på kyrkogården.

TITTA HÄR om inte direktlänk via YouTube fungerar ovan.

På kammarn är en filmserie där biskop Karin erbjuder en paus för andlig återhämtning och berättar om redskap för kropp och själ hämtade ur kristen tradition. Nya övningar varje vecka på biskop Karins Facebooksida. Välkommen!

”När du ber, gå då in i din kammare, stäng dörren och be sedan till din fader som är i det fördolda.” (Jesus i Bergspredikan, Matt. 6:6.)

På kammarn finns också på YouTube. Där finns en spellista med alla avsnitten att titta på.