Framtidssamtal när domprosten besöker Bälingebygden

”Samtal om församlingen och framtiden - Utmaningar och möjligheter” är rubriken på ett öppet samtal när domprost Annica Anderbrant besöker Bälingebygdens församling.

Visitation 2014 i Bälinge. Bild: Rose-Marie Rönnblom

Det sker i samband med prostvisitationen 20-21 samt 25 mars där Annica Anderbrant möter anställda, ideella och förtroendevalda medarbetare och samtidigt tar del av församlingens verksamhet.

Intrycken sammanfattas i samband med söndagens högmässa i Bälinge kyrka där allmänheten får chans att ge respons på domprostens tal.

Hela programmet finns på sidan Pressrum.

Övriga visitationer under året i Uppsala stift samlas på en egen sida där det finns visitationstal och bilder att ta del av.