Biskopen besöker Gästrikekusten

När biskop Ragnar Persenius visiterar Hamrånge och Hille församlingar, som tillsammans utgör Gästrikekustens pastorat, blir det ett öppet samtal om kristen tro i bygden – nu och i framtiden.

Bild: Ulf Klingström

Visitationen äger rum den 7, 8 och 11 november 2018 och under dagarna möter biskopen medarbetare och förtroendevalda samt tar del av församlingens verksamhet.

Intrycken sammanfattas i samband med söndagens högmässa i Hille kyrka där allmänheten får chans att ge respons på biskopens tal.

Läs hela pressmeddelandet från Uppsala stift.