Biskop Karin visiterade Norrala-Trönö församling

Temat för visitationsdagarna 4,5 och 8 mars var”Har vi ett gemensamt mål, kyrkan och idrotten?”.

Temat genomsyrade visitationen då biskopen mötte anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare i Norrala-Trönö församling.

Under onsdagskvällen inbjöds det till Café Existens där företrädare för idrottsföreningarna Norrala IF och Trönö samt kommunchef Patrik Jakobsson samtalade kring frågan om ett gemensamt mål.

Under torsdagen deltog biskopen i Barnens Vasalopp där församlingens barn och ungdomar utmanade biskopen på skidor vid Trönö idrottsplan.

Intrycken från dagarna delades i samband med söndagens högmässa i Norrala kyrka där biskopen höll ett visitationstal på temat för visitationen.

På bilderna syns bland annat när biskop Karin åkte Barnens Vasalopp i Trönö. Korvgrillning, tipspromenad och medaljer till alla som åkte.