Senaste nytt från Uppsala stift

Prenumerera via RSS

Biskopskandidaterna leder veckomässor

Publicerad

Den 23-27 september leder Uppsala stifts biskopskandidater varsin veckomässa i Uppsala domkyrka. Först ut är Sven Hillert.

Vem ska få årets miljöpris?

Publicerad

Uppsala stift delar varje år ut ett miljöpris till en person, grupp, förening eller församling som arbetar för hållbar utveckling.

Resestipendium

Publicerad

Studerande vid teologisk fakultet i Sverige eller präst i svenska kyrkan kan söka resestipendium.

Carin blev namn nummer tolv

Publicerad

Carin Åblad Lundström, kyrkoherde i Lagunda församling blev namnförslag nummer 12 som ny biskop i Uppsala stift.