En person sitter och arbetar på sin laptop.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Nätverksträffar om dataskydd 2022

Stiften i Uppsala, Stockholm, Strängnäs och Växjö har fr.o.m. 2022 ett gemensamt nätverk för de som är intresserade av dataskyddsfrågor med fokus på GDPR.

Målgrupp: Nätverket vänder sig till dataskyddsombud, dataskyddsansvariga och andra som är intresserade av kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte rörande dataskyddsfrågor.

Syfte: Att skapa ett digitalt forum för att dela med sig av erfarenheter, utveckla den gemensamma kompetensen och analysera gemensamma problem/möjligheter.

Teman: För att hålla oss aktuella kring vad som är på gång och vad vi behöver ta upp så bestäms teman för dessa träffar kontinuerligt. Hör gärna av er med förslag på teman som ni vill ta upp.

DSO berättar: Under den här punkten välkomnar vi dataskyddsombud (och även andra) i pastorat/församling att berätta om hur man arbetar, lyfta frågeställningar och dela tips och trix.
Vill du prata under den här punkten vid någon av träffarna, hör av dig till ansvarigt stift!

Kvarvarande datum för hösten 2022

21 november kl 10-12, Stockholm ansvarar
​​Inloggning från kl 09.45.

Ungefärlig agenda (kan ändras in i det sista):

Personuppgiftsbiträden
Överföringar till tredje land