Mosaik-konfirmandläger 2023

Kommer du att vara ledare för en mindre konfirmandgrupp?

Ett gäng tjejer och killar i 15-årsåldern håller om varandra och skrattar.
Foto: Alex Giacomini, Ikon

Välkommen på Mosaik-konfirmandläger – ett större läger för mindre konfirmandgrupper! Mindre konfirmandgrupper (max 10 konfirmander/grupp) erbjuds möjligheten att åka på läger tillsammans med andra mindre grupper.

Tillsammans med deltagande församlingar läggs innehållet upp utifrån temat. Temat för 2023 års Mosaik-konfirmandläger är Anden. Vem eller vad är Anden? Hur känner vi igen Anden och vilka är Andens gåvor? Tillsammans får vi samtala, utgå från våra egna liv och ta hjälp från bibelns berättelser. Under lägret firar vi även andakter och leker tillsammans. Tid kommer också att finnas för att vara i bara den egna konfirmandgruppen.

Datum och plats: 17-19 februari på Stiftsgården i Rättvik

Kostnad: För konfirmander och unga ledare 600 kr. För församlingsanställda ledare 1700 kr

Vägbeskrivning till stiftsgården i Rättvik: https://stiftsgardenrattvik.se/hitta-hit/

Anmälan senast 17 januari 2023