Uppsala Kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon: 018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala Kyrkogårdar

Ta hand om era gravlyktor

På grund av risken för gräsbrand på Berthåga och Hammarby kyrkogårdars naturgravsområden, ber vi kyrkogårdsbesökare att ta bort gravlyktorna senast den 17 april.

Efter den 17 april

Gravlyktorna kommer att, efter den 17 april, tas om hand av kyrkogårdspersonalen och kan under en begränsad tid hämtas på Berthåga och Hammarby kyrkogårdars respektive ekonomigårdar.

Frågor eller funderingar

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa, e-posta eller besöka oss.