Säsongens kyrkogårdsvandringar i Uppsala

I sommar erbjuds guidade kyrkogårdsvandringar med olika teman. Upptäck Berthåga, en modern naturkyrkogård med spår från forntiden, eller gör en resa genom vår historia på Gamla kyrkogården, en fridfull oas i centrala Uppsala.

Guidningar i sommar

Uppsalas kyrkogårdar är vackra, fridfulla och intressanta platser med gott om utrymme nu när vi behöver hålla avstånd till varandra.

I sommar har du möjlighet att gå guidade vandringar på både Berthåga kyrkogård och Gamla kyrkogården. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma. Tillsammans genomför vi säkra guidningar där vi visar hänsyn till varandra och håller avstånd.

Begränsat antal – Anmäl dig innan

Antalet deltagare per guidning är begränsat till 15 personer. De guidade turerna är gratis men du behöver anmäla dig i förväg.

Mer information och anmälan till säsongens kyrkogårdsvandringar hittar du via bildlänkarna nedan.