Uppsala Kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon: 018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala Kyrkogårdar

Plantering av sommarblommor

Under vecka 23 påbörjas arbetet med att plantera sommarblommor på Uppsalas kyrkogårdar.

Sommarblommor på Uppsalas kyrkogårdar

Nu inleds arbetet med att plantera årets omgång av sommarblomster. Planteringen påbörjas på Gamla kyrkogården vecka 23.

Under vecka 24 fortsätter arbetet med planteringen, både på Gamla kyrkogården samt Vaksala, Hammarby, Gamla Uppsala och Berthåga kyrkogårdar.

Planteringen sker inledningsvis på de gravar som inte har penséer planterade sedan tidigare, dessa får sina sommarblommor under vecka 25.

Arbetet med sommarblommorna avses vara slutfört före midsommar. Det gäller även våra allmänna planteringsytor och urnor utanför kapell och Domkyrkan.

Det är möjligt att göra efterbeställning av sommarblommor, i mån av tillgång.

Kontakta vår skötselexpedition för frågor eller ytterligare information. Du hittar länken här nedan.