Uppsala Kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon:018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala Kyrkogårdar

Nattlys på en insektsrik kyrkogård

Lördag 17 augusti. Upptäck de små invånarna och följ med på en entomologisk vandring i höstkvällen. I lampans sker lär vi oss mer om insekterna som finns på kyrkogården.

I samarbete med Entomologiska föreningen

I höstkvällen blir skuggorna långa i lampans sken. Vad passar då bättre än att genomföra ett spännande nattlys på insektsrika Berthåga kyrkogård.

Följ med Jan-Olov Björklund och Niklas Österberg på en entomologisk vandring och lär dig mer om insekterna som finns på kyrkogården.

När, var och hur?

Lördag 17 augusti, kl. 21-ca 23.00.
Samling sker vid klockstapeln på Berthåga kyrkogård.
Ingen föranmälan. Ta med varma kläder, matsäck och eventuellt egen håv och burk.

Pris:

Vandringen är gratis.