Foto: Sara Bruggeman

Kyrkogårdsarbetare sökes till Uppsala kyrkogårdar

Nu söker Svenska kyrkan Uppsala kyrkogårdar medarbetare för säsongen maj–oktober 2021. Sista ansökningsdag är 21 mars 2021.

Kyrkogårdsarbetare (visstid och säsong)

Vi på Uppsala kyrkogårdar söker dig som vill ha ett varierande och fysiskt utomhusarbete under en del av eller hela säsongen maj–oktober 2021.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på någon eller några av följande kyrkogårdar:
Gamla-, Berthåga-, Vaksala-, Gamla Uppsala eller Hammarby kyrkogård.

Du måste ha fyllt 16 år.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta allmänna ytor samt gravplatser. Det kan vara att rensa ogräs, plantera växter, vattna, sköta gräsmattor och klippa häckar.

Fast arbetstid vardagar kl. 7.00–16.00. Som säsongsanställd erbjuds du flextid.

Vem är du?

Våra ledord är ”engagemang, respekt, bekräftelse, öppenhet och tydlighet” och det är också dessa som ska prägla vårt arbete och hur vi bemöter varandra.

Vi ser gärna att:

• Du har utbildning eller erfarenhet från den gröna branschen.
  • Du har god vana av trädgårdsmaskiner och har minst AM-körkort.
  • Du är noggrann och lägger stor vikt vid kvalitet i ditt arbete.
  • Du har samarbetsförmåga, är ansvarstagande och serviceinriktad.

Vi erbjuder

• Frisk luft och vackra miljöer.
  • Friskvårdsbidrag och för säsongsanställda även friskvårdstimme.
  • Arbetskläder.
  • En bra maskinpark.

Välkommen med din ansökan till Svenska kyrkan Uppsala kyrkogårdar.

För att söka tjänsten klicka här: Kyrkogårdsarbetare till Uppsala kyrkogårdar
Ange i din ansökan vilka veckor du är tillgänglig för arbete.

Anställningsintervjuer och anställningar sker fortlöpande under rekryteringsperioden.
Sista ansökningsdag är 21 mars 2021.

Uppsala kyrkogårdar

Svenska kyrkan har som huvudman statens uppdrag att sköta begravningsväsendet. Som en del av Svenska kyrkan ansvarar Uppsala kyrkogårdar för begravningsverksamheten i Uppsala stad. Här arbetar personer i flera olika yrkesroller som tillsammans med hänsyn för uppgiften, miljö och kulturarv förvaltar stadskyrkogårdarna, kapell och Berthåga krematorium.

Lisa Gustavsson Flygt
Gruppchef - Berthåga Kyrkogård
018-430 35 86, lisa.flygt@svenskakyrkan.se

Thommy Matsson
Gruppchef - Gamla Kyrkogården
018-430 35 98, thommy.matsson@svenskakyrkan.se

Patrik Sköldberg
Facklig företrädare Kommunal
010-442 88 29, patrik.skoldberg@kommunal.se

När du söker arbete inom Uppsala pastorat behandlas din ansökan i aktuellt rekryteringsärende. Informationen lagras och är tillgänglig för HR-enheten samt övrig personal som deltar i aktuell rekrytering. Din ansökan sparas i två år efter avslutad rekryteringsprocess. Här kan du läsa mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR, https://www.svenskakyrkan.se/uppsala/gdpr.