Uppsala kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon:018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala kyrkogårdar

Förberedande grävning

Just nu pågår ett grävarbete på Berthåga kyrkogård för att möjliggöra installation av ett bevattningssystem.

Pågående arbete på Berthåga kyrkogård

På den nyare delen av det muslimska gravkvarteret på Berthåga kyrkogård ska ett bevattningssystem installeras, därför grävs det just nu förberedande kring området.

Tidsplan

Arbetet beräknas vara klart i maj 2020. Det kan dröja något längre innan gräs och buskar grönskar.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta oss på Uppsala kyrkogårdar. Kontaktuppgifter hittar du via bilden nedan.