Foto: Johannes Frandsen / IKON

Följ med på katedralsvandring på vackra Upplands Bro-leden

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen att delta i en heldagsvandring 13 augusti i ett samarbete mellan Stockholms domkyrkoförsamling och Uppsala domkyrkoförsamling. 

Lördag 13 augusti är du som vill välkommen att vara med på en katedralsvandring längs Upplands Bro-leden. Det blir en heldagsvandring i något snabbare takt där vi stannar för reflektion, vila och bön - och för att äta. Vandringen är ett samarbete mellan Stockholms domkyrkoförsamling och Uppsala domkyrkoförsamling. Det är bra att vara medveten om att tempot är lite högre än det brukar vara på andra vandringar. Vi går ungefär 4-5 km på en timme. 

Vi samlas på Bro pendeltågsstation (exakt samlingstid meddelas senare men blir omkring kl 9.00) och kommer efter vandringen fram till Kungsängens station ca sex timmar senare. Från Kungsängen går det bra att ta pendeln tillbaka till Stockholm. 

Vandringens längd är ungefär 21 km. Det är gratis att vara med men som deltagare bekostar du själv resa och matsäck. Välj kläder efter väder och ha tillräckligt med mat och vatten för en hel dag. 

Ledare: Kristin Windolf och Sabina Koij, präster i Uppsala domkyrka och Storkyrkan i Stockholm

Anmälan och frågor: Sabina Koji. Sista anmälningsdag: 8 augusti