Foto: Illustration: Josefine Lind

Dags för Barnens kyrka igen

Kom och var med i Barnens kyrka! Sångglädje, rörelse, berättande och bön för de yngsta, mitt i domkyrkan kl 10.00 tre fredagar i höst.

Nu hälsar vi alla barn i 0-6-årsåldern välkomna med sina föräldrar till Barnens kyrka i Uppsala domkyrka igen. Som vanligt blir det sånger, musik, böner och säkert också något överraskande och spännande längst framme i högkoret. Välkommen in genom regnbågsporten kl 10.00 fredagarna 2 september, 14 oktober och 4 november!

Barnens kyrka

Det är Nyponrosens och Spirans öppna förskolor som bjuder in till Barnens kyrka. Här finns en möjlighet för hemmavarande föräldrar att träffa varandra och ge sina barn en spännande, vacker och särskild upplevelse mitt i katedralen.
Vi som leder Barnens kyrka är präster, pedagoger och musiker från S:t Pers kyrka och Vindhemskyrkan. Vi har skapat en enkel gudstjänst med fokus på sångglädje, musik och rörelse, med olika teman och ett upplägg som känns igen från andra familjegudstjänster i Uppsalas kyrkor.

Här nedan kan du se och höra ett filmat Barnens kyrka-inslag som gjordes förra året.