Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stöd till barn och föräldrar

Barn och föräldrar kan behöva stöd i olika situationer. Inte minst den ekonomiska situationen kan vara svår för många föräldrar.

Ibland kan föräldraskapet kännas ensamt. Inte minst om du är ensamstående. Svenska kyrkan Uppsala har utvecklat vårt sociala arbete för familjer med olika former av öppna verksamheter som vänder sig till barnfamiljer. Här finns öppen förskola, barngrupper, familjeläger med mera.

När ekonomin inte är i balans

Att hamna i ekonomisk svår situation är en ansträngning för familjen. Svenska kyrkan Uppsala delar inte ut pengar till familjer med utsatt ekonomi, men vi slussar gärna dig vidare och hjälper dig i kontakten med olika myndigheter.

Sommarpass och julklappar
Via Svenska kyrkans diakoni går det att söka sommarpass för familjen. Sommarpasset ger din familj en möjlighet att gå och bada på Fyrishov eller Gottsundabadet varje dag på sommarlovet. Inför jul kan familjer med ekonomiska svårigheter söka medel för inköp av presenter. 

Kontakta en diakon

Samtalstider

Måndag–torsdag: kl 13.00–15.00
Fredag kl 12.00-14.00

 
Adress

Diakonins hus
S:t Eriks torg 7
Uppsala
018-430 38 08
018-430 35 00