Foto: Johannes Frandsen. Logotyp: walkforfuture.se

Vill du vandra för klimatet? Följ med 19-22 juli längs Marialeden.

En vandring som knyter an till Pilgrim´s walk for future, från Vadstena till klimatmötet i Glasgow.

Var med om en vandring som knyter an till Pilgrim´s walk for future  som vandrar från Vadstena till klimatmötet i Glasgow.

Vi startar varje dag kl.9.00 med morgonbön i kyrkan innan vi vandrar. Möjligheten finns att gå en dag eller flera. Varje kväll firas mässa i kyrkan kl.18.30. Övernattning sker i församlingshem där middag och frukost serveras till en kostnad av 100 kr (inklusive matsäck). Kontakta oss om kostnaden utgör ett hinder. Medtag liggunderlag och sovsäck. Följebil finns för tyngre packning.

Anmäl gärna innan om du kommer med, men vill du övernatta eller enbart äta middag (50 kr) måste du anmäla dig för sovplats och måltidernas skull senast fredag 16 juli. Kontakta Linnea Irwin eller tfn 0733-21 21 09.

Max 20 personer för övernattning vid varje ställe och ytterligare max 10 personer till middag. Vi planerar för en gemensam måltid som avslutning i Uppsala. Anmälan till den ska också ske senast 16 juli till Linnea Irwin

Om du går med en dag tar du själv med matsäck men går du flera dagar får du matsäck med. Vid anmälan för övernattning ange vänligen kostrestriktioner. För mer info se Vattholma pastorats hemsida eller ring:

Kontaktpersoner för anmälan
Erland Söderström  för måndag-tisdag  tfn 079-0636565
Eva Åsjö för tisdag-torsdag  tfn 070-2995280

Tema ”Hållbara liv”

19/7 Örbyhus- Vendel 11 km Hållbara liv i naturen

20/7 Vendel-Viksta(avfärd kl.14)-Tensta 18 km Hållbara liv i relationer

21/7 Tensta-Lena-Storvreta 11 km Hållbara liv i världen

22/7 Storvreta-Gamla Uppsala(avfärd kl.14)-Uppsala 16 km Hållbara liv i besluten

Ta steg för hållbara liv!
Vendel-Tegelsmora pastorat
Björklinge-Skuttunge-Viksta församling och