Foto: Vitolda Klein

Världsmästarklubben 2021

Anpassat dagläger på hemmaplan i Årstakyrkan med stor sommarkänsla. Utflykter, mästerliga äventyr och rekordroliga lekar. För dig som är mellan 6 och 12 år. Sista anmälningsdag 7 juni.

Även i år blev allt annorlunda och under rådande omständigheter är det inte möjligt att genomföra en ordinarie sommarlovsverksamhet.

Istället bjuder vi ett mindre och anpassat dagläger med lika stor sommarkänsla på hemmaplan. Det blir en vecka full av värdsliga utflykter, mästerliga äventyr och rekordroliga lekar. Här träffar du nya och gamla kompisar. Tillsammans fyller vi veckan med spännande, kluriga och knasiga aktiviteter, allt som hör sommaren till.

Du som är mellan 6 år (född-14) och 12 år (född -09) hälsas välkommen till en härlig lovvecka. Observera att barnen erbjuds olika veckor beroende på ålder.

Lunch och mellanmål ingår varje dag.

Barnen är indelade i två grupper med 6 barn och 2 ledare i varje.

Var är det?

Årstakyrkan, Sparrisgatan 9. Därifrån gör vi både långa och korta utflykter anpassade efter barnens ålder.

När är det?

• vecka 24                 14-17 juni        Född 2014 & 2013
  • vecka 25                 21-24 juni        Född 2012 & 2011
  • vecka 26                 28 juni-1 juli    Född 2010 & 2009  FULLT

Varje dag mellan kl. 9.00-15.00

Vad kostar daglägret?

500 kr

Första barnet betalar fullt pris och syskon får 30% rabatt om ni är medlemmar i Svenska kyrkan.  Det finns möjlighet att söka bidrag från församlingen kontakta diakonen Eva Nyman Larsson telefon 018-430 37 64

Anmäl dig här

Obs! Sista anmälningsdag är Måndag 7 juni, men barnen placeras i turordning efter anmälningsdatum! Bekräftelse kommer via mejl. Betalning sker via swish första morgonen på daglägret. Förtur ges för barnen i våra grupper.

Beatrice Stockhaus telefon 018-430 37 40