Välkommen på katedralsvandring 10-13 juni

Följ med på dagsetapper mellan Uppsala domkyrka och Storkyrkan i Stockholm under fyra dagar under sommarens början. Sista anmälningsdag är 8 maj.

Vandra mellan Uppsala och Stockholm i juni

Välkommen att följa med på en vandring på Ingegerdsleden mellan Uppsala domkyrka och Storkyrkan. Vi sover hemma och återsamlas varje morgon. Dag 2 ges möjlighet till övernattning på egen bekostnad på Sigtunastiftelsen.

Vandringen genomförs på fyra dagar. Det innebär att vi går två etapper varje dag, vilket kräver god kondition och förmåga att hålla ett lite högre tempo. Dag 2 kan du välja att gå enbart andra etappen. Ta då buss från Knivsta och möt upp i Odensala för fortsatt vandring till Sigtuna. Dag 3 kan du välja att gå enbart första etappen och åka hem kollektivt från Rosersberg istället för att fortsätta gå till Ed.

Var och en ansvarar själv för matsäck, kläder, trafikbiljetter och eventuell bokning av rum. Rum bokas individuellt, senast den 8 maj på Sigtunastiftelsen. Ange Katedralsvandring vid bokning. I övrigt är vandringen kostnadsfri.

Vandringen leds av Kristin Windolf, präst i Uppsala domkyrka, och Sabina Koij, präst i Storkyrkan, Stockholm.

katedralsvandring 10-13 juni

Max 10 deltagare. Först till kvarn.
Anmäl senast 8/5 till Kristin Windolf och Sabina Koij.
Mer information fås efter anmälan.

Program
Dag 1: 19 km. Andakt i Uppsala domkyrka kl 8.00. Därefter åker vi gemensamt kollektivt från Uppsala till Sunnersta.
Vandring Sunnersta till Alsike 11 km.
Vandring Alsike till Knivsta 8 km.

Dag 2: 17 eller 26 km. Samling kl 8 vid Knivsta pendeltågsstation.
Möjlig vandring från Knivsta till Odensala 9 km. Den som vill kan istället åka buss från Knivsta till Odensala.
Vandring från Odensala till Sigtuna 17 km.
Möjlighet till övernattning på Sigtunastiftelsen. Se info nedan *).

Dag 3: 13 eller 27 km. Samling i Sigtuna kl 9.00.
Vandring Sigtuna till Rosersberg 13 km. Den som vill kan åka kollektivt från Rosersberg alternativt fortsätta vandra ytterligare 14 km till Ed.

Dag 4: 16 + 1 km. Samling i Ed kl 10.30.
Vandring Ed till Kista 16 km. Tunnelbana från Kista till Stockholms Central. Vandring 1 km från Centralen till Storkyrkan.
Andakt i Storkyrkan Gamla Stan kl. 17.30.

*) Rum bokas av var och en senast den 8 maj på Sigtunastiftelsen. Ange Katedralsvandring vid bokning.