Klubb Rut 21/22 – För dig som är ung/ung vuxen i Uppsala

Tunabergskyrkan och Eriksbergskyrkan har hösten och våren 21/22 arrangerat olika träffar för dig som är ung/ung vuxen: 15–17, 17–25 eller 18–30 år. Möjligheter att växa, att samtala om livet och att nå nya höjder. Just nu har en del av grupperna nått max antal deltagare och andra grupper har avslutats. Läs här vad som hänt under terminerna och välkommen igen hösten 2022!

Håll utkik när vi släpper höstens nya grupper

Har du frågor är du välkommen att kontakta ledarna, du ser mejladresserna under respektiva grupp.

Foto: Free-photos /Pixabay

Livsresa 15–17: Ge mig en plats där jag kan växa

För dig som är 15–17 år. Vi börjar med Taizémässa och fortsätter sedan med en enklare måltid och samtal om tro och liv. Onsdagar jämna veckor klockan 18.30–21. Livsresa 9–14 april.
Ledare/kontakt: Jessica Sjöström och Matilda Oldeberg

Foto: Free-photos /Pixabay

Livsresa 18–30: Ge mig en plats där jag kan växa

För dig som är 18–30 år. Vi börjar med Taizémässa och fortsätter sedan med en enklare måltid och samtal om tro och liv. Onsdagar udda veckor klockan 18.30–21. Livsresa 9–14 april.
Ledare/kontakt: Jessica Sjöström och Matilda Oldeberg

Foto: Mrcolo /Pixabay

Måste jag vara på ett visst sätt som kille?

För dig som definierar dig som kille och går i åk 9 eller på gymnasiet. Finns det osynliga regler om hur killar ska tänka och vara? Kan du strunta i dem och göra vad du vill eller blir du påverkad? Start torsdag 7 oktober 2021 kl 18–20.
Vi bestämmer övriga datum på plats första gången.
Ledare/kontakt: Jessica Sjöström och Totte Schön

Avslutat:

Samtal om Gud och livet

Foto: Magnus Aronson /Ikon

För dig som är 17–25 år. Vi träffas fem gånger under hösten och samtalar om Gud och livet. Välj själv vilka gånger du kan delta – anmäl dig senast måndag samma vecka.

• 12 oktober kl. 16.30–17.45
  • 24 oktober kl. 13–14.30
  • 9 november kl. 16.30–17.45
  • 2 december kl. 17–18
  • 12 december kl. 13–14.30

Eriksbergskyrkan, Eriksbergsvägen 2, hållplats Birkagatan
Ledare/kontakt: Sargit Sundström

Avslutat:

Prova på klättring

Prova på klättring under höstlovet då ungdomsgruppen i Eriksberg besöker Klättercentret. Ta med träningskläder och -skor för inomhusbruk, hänglås för skåp samt handduk m.m. om du vill duscha efteråt. Klätterskor finns att hyra för 45 kr.
Måndag 1 november klockan 10–11.30. Bindande anmälan senast 26 oktober.
Klättercentret Uppsala, Rapsgatan 8, begränsat antal
Kostnad: 115 kr. Gratis för dig som är med i församlingarnas ungdomsverksamhet i Uppsala eller medlem i någon av Svenska Kyrkan Ungas lokalavdelningar i Uppsala.
Ledare/kontakt: Sargit Sundström